Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Musaca de morcovi

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-20
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de morcovi

O mancare speciala, musacaua de morcovi cu carne de vita e perfecta pentru zilele cand vreti sa le faceti o surpriza celor dragi.

Ingrediente

  • 3, 5 kg de morcovi;
  • 500 g de carne de vita;
  • 150 g de ceapa;
  • 100 g de faina;
  • 300 g de zahar;
  • 3 oua;
  • 150 ml de ulei;
  • 3 legaturi de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 15 g de piper.

Mod de Preparare Musaca de morcovi

  • ceapa se taie si se prajeste;
  • verdeata se toaca;
  • carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu verdeata, ceapa prajita, piper, sare si un ou; amestecul se prajeste;
  • morcovii se taie felii rotunde si se prajesc, separat, in ulei incins;
  • se aseaza intr-o cratita cate un rand de morcovi si de carne, succesiv, pana se termina intreaga cantitate; deasupra trebuie sa ramana un rand de morcovi;
  • din zahar se prepara un sos caramel si se toarna deasupra;
  • se da la cuptor si cand e gata, se serveste cald.

+ adauga comentariu pentru Musaca de morcovi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania