Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,312 oferte
3,178 obiective

Musaca de paste cu carne tocata

Reteta adaugata de catre andreihampu in data de 2013-10-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de paste cu carne tocata

Musaca de paste cu carne tocata si sos de rosii, acoperita cu oua batute si cascaval.

Ingrediente

  • 300 g de paste;
  • 500 g de carne tocata;
  • 3 cepe;
  • 4 rosii;
  • 5 oua;
  • 400 ml de lapte;
  • 100 g de cascaval;
  • 2 linguri de faina;
  • 100 ml de ulei;
  • 50 g de unt;
  • 100 g de pesmet;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Musaca de paste cu carne tocata

  • pastele se fierb in apa cu sare timp de 10 minute, apoi se pun intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga;
  • ceapa se curata, se taie marunt si se caleste; se adauga rosiile decojite si taiate bucatele, lasand sa scada zeama;
  • pastele se amesteca dupa aceea cu carnea tocata, 3 oua si sosul de rosii, se potriveste totul de sare si piper, asezandu-se intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu pesmet;
  • se bat ouale ramase cu laptele si faina si se toarna peste compozitia din tava;
  • se presara deasupra cascaval ras si se da tava la cuptor pentru 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Musaca de paste cu carne tocata COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania