Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Salata de ciuperci

Salata de ciuperci

Salata de ciuperci specific dobrogeana se poate asorta si cu o maioneza clasica sau poate fi amestecata cu marar tocat, o lingura de smantana, piper, zeama de lamaie, cativa catei de usturoi pisati. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Musaca de Post

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-02-28
8.1/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de Post

Musacaua face parte din randul preparatelor culinare variate pentru ca se poate jongla cu ingredientele dupa preferinta, in functie de ce anume se afla in camara sau in frigider.

Ingrediente

  • 1 kg de vinete;
  • 1 kg de cartofi;
  • 3 cepe;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 kg de rosii;
  • 1 ardei gras;
  • 1 paharel de vin alb;
  • 1 pahar de pesmet;
  • o ceasca de untdelemn;
  • sare si piper dupa gust.

Mod de Preparare Musaca de Post

  • se curata cartofii, se taie rondele, dupa care se pun la prajit, pe ambele fete intr-o tigaie;
  • se taie vinetele si rosiile in forma de cubulete;
  • se toaca marunt ceapa, ardeiul si verdeata;
  • umplutura: intr-o tigaie se pune la calit ceapa, timp de cateva minute, dupa care se adauga treptat vinetele, ardeiul, rosiile tocate, mararul, sarea, piperul, vinul; se lasa toate la calit si apoi se cerne putin pesmet;
  • se unge o cratita cu ulei si se alterneaza straturile de cartofi prajiti cu cele de umplutura, pana sa ajunge la ultimul strat care trebuie sa fie de cartofi; peste acesta se pun rosiile feliate;
  • se pune la cuptor 30 de minute, dupa care se presara patrunjel.

Mod de servire

Se serveste cu un pahar de Riesling demisec.

+ adauga comentariu pentru Musaca de Post COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania