7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Polonice oltenesti

Polonice oltenesti

Bilute din pasta de ou fiert, cascaval si carne de carnat prajit, imbracate in verdeata si ardei rosu si servite in foi de ceapa. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Musaca de varza

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-04-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Musaca de varza

Acest gen de mancare seamana mult cu varza de Cluj.

Ingrediente

  • 1 pahar de orez;
  • 2 cepe;
  • 6 ardei grasi;
  • 1 pahar de smantana;
  • 1 varza;
  • 1 pahar de untdelemn;
  • 1 kg de rosii;
  • 500 g de carne slaba de porc;
  • 1 cana de supa de carne;
  • 1 lingurita de pasta de ardei;
  • 1 lingura de pasta de rosii;
  • piper, sare, cimbru.

Mod de Preparare Musaca de varza

  • se toaca cepele si carnea, apoi se pun in 2-3 linguri untdelemn, la calit; se adauga apa sa se-nabuse;
  • orezul se spala si se pune la fiert;
  • se toaca varza marunt, daca e acra se spala in 2-3 ape, sa se desareze;
  • cand a fiert orezul, se clateste si, scurs bine, se pune peste carnea tocata;
  • se amesteca cu pasta de rosii si ardei, se pipereaza din belsug, se potriveste de sare;
  • se taie rosiile si ardeii felii;
  • pe fundul cratitei se pune restul de untdelemn, o parte din rosii si ardei si un strat de varza;
  • urmeaza un strat de carne cu orez, rosii, ardei, un praf de cimbru, iar varza, carne si tot asa pana se termina; ultimul strat e de varza, ardei si rosii;
  • se toarna supa, smantana, se da la cuptor, acoperit, sa se coaca si sa se caleasca varza, cam o ora.

Mod de servire

Se serveste cu vin rosu.

+ adauga comentariu pentru Musaca de varza COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania