Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

Ciorba bucovineana din carne de porc cu taitei de casa

O delicioasa fiertura, care, servita cu smantana si verdeata, iti potoleste foamea pentru o zi intreaga. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Muschi de vita umplut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-12
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista.

Ingrediente

  • 1,6 kg de muschi de vita;
  • 300 g de ficat de pui;
  • 400 g de sunca presata;
  • 400 g de ciuperci;
  • 300 g de ceapa;
  • 5 oua;
  • 300 g de slanina;
  • 200 ml de ulei;
  • 400 g de unt;
  • 1 l de vin negru;
  • 50 ml de coniac;
  • 50 g de nucsoara;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Muschi de vita umplut

  • muschiul se curata de seu si pielite, se despica pe lungime si se bate cu ciocanul de snitel pana se subtiaza;
  • ficatul de pui se da la masina si se soteaza in unt incins;
  • ceapa si ciupercile se taie marunt, sunca se taie cubulete, 3 oua se fierb si se taie tot cubulete; toate acestea, impreuna cu nucsoara, coniacul, sare si piper, se soteaza impreuna cu ficatul de pui;
  • cele 2 oua ramase crude se amesteca si se aseaza la mijlocul muschiului;
  • se adauga slanina taiata in fasii lungi si amestecul cu ficat, apoi muschiul se ruleaza si se leaga de jur imprejur cu ata;
  • se prajeste in ulei, iar cand este aproape gata, se pune la fiert in vin negru, care la servire se toarna peste garnitura.

Mod de servire

Se serveste cu buchet de legume: morcovi, fasole verde, mazare, conopida, dovlecei si cartofi.

+ adauga comentariu pentru Muschi de vita umplut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania