7,297 oferte
3,178 obiective

Muschi de vita umplut

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-12
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi de vita umplut

Muschi de vita umplut cu ficat de pui, ciuperci, sunca presata si oua fierte, condimentat cu nucsoara si coniac si fiert in vin negru -un deliciu caruia nu-i poti rezista.

Ingrediente

  • 1,6 kg de muschi de vita;
  • 300 g de ficat de pui;
  • 400 g de sunca presata;
  • 400 g de ciuperci;
  • 300 g de ceapa;
  • 5 oua;
  • 300 g de slanina;
  • 200 ml de ulei;
  • 400 g de unt;
  • 1 l de vin negru;
  • 50 ml de coniac;
  • 50 g de nucsoara;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Muschi de vita umplut

  • muschiul se curata de seu si pielite, se despica pe lungime si se bate cu ciocanul de snitel pana se subtiaza;
  • ficatul de pui se da la masina si se soteaza in unt incins;
  • ceapa si ciupercile se taie marunt, sunca se taie cubulete, 3 oua se fierb si se taie tot cubulete; toate acestea, impreuna cu nucsoara, coniacul, sare si piper, se soteaza impreuna cu ficatul de pui;
  • cele 2 oua ramase crude se amesteca si se aseaza la mijlocul muschiului;
  • se adauga slanina taiata in fasii lungi si amestecul cu ficat, apoi muschiul se ruleaza si se leaga de jur imprejur cu ata;
  • se prajeste in ulei, iar cand este aproape gata, se pune la fiert in vin negru, care la servire se toarna peste garnitura.

Mod de servire

Se serveste cu buchet de legume: morcovi, fasole verde, mazare, conopida, dovlecei si cartofi.

+ adauga comentariu pentru Muschi de vita umplut COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania