7,297 oferte
3,178 obiective

Muschi umplut ca la Cluj

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-01-29
7.8/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Muschi umplut ca la Cluj

Muschiulet de porc umplut cu carnat si rumenit la cuptor - un deliciu ardelenesc pentru un pranz satios.

Ingrediente

  • 500 g de muschiulet de porc;
  • 300 g de carnat afumat de porc;
  • 50 g de usturoi pisat;
  • 25 ml de bulion;
  • 2g de boia;
  • 20 g de sare;
  • 2 g de piper;
  • 10 g de verdeata.

Mod de Preparare Muschi umplut ca la Cluj

  • muschiuletul se intinde pe o planseta si se bate bine, apoi se da cu sare, piper, boia si usturoi;
  • peste muschiuletul astfel pregatit se pune carnatul si se ruleaza;
  • se aseaza intr-o cratita unsa in prealabil cu untura si se toarna apa cu bulion;
  • cand s-a rumenit, se presara verdeata tocata si se mai lasa 5 minute.

Mod de servire

Se serveste taiat felii, cu garnitura de cartofi piure si salata verde, muraturi asortate sau castraveti acri, dupa preferinta. Ca bautura se recomanda vinul rosu sec.

+ adauga comentariu pentru Muschi umplut ca la Cluj COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania