
Budinca de vin
15 dramuri unt pui intr-o tigaie sa se infierbinte si pui de la patru franzele posmag intr-insul ca sa se umfle; apoi pui 100 dramuri vin alb sa fearba amestecandu-l, si apoi il lasa sa se racoreasca; ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Obleti prajiti
Pestisori crocanti cu mujdei, gustosi de nu te mai poti opri din mancat.
Ingrediente
- 2 kg obleti;
- 100 g de faina;
- 200 g de malai;
- 2 cesti de ulei;
- sare, dupa gust.
Mod de Preparare Obleti prajiti
- obletii se curata, se spala, se sterg si se sareaza;
- faina se amesteca cu malaiul;
- pestisorii se tavalesc bine in amestecul de faina cu malai;
- se pun apoi la prajit in uleiul bine incins, pana se rumenesc si se usuca.
Mod de servire
Se servesc cu mujdei de usturoi, in special din acela cu rosii.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.