7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Sos de harpacica pentru rasol

Sos de harpacica pentru rasol

Sa pui intr-o tigaie putin unt si sa-l topesti; apoi sa pui trei linguri de faina si doua linguri de harpacica taiata maruntel si sa fearba putin pe jaratic; apoi pui ceapa, putina smantana si otet, p ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Orez cu conopida la cuptor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-02-16
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Orez cu conopida la cuptor

Orez cu conopida si cascaval, la cuptor.

Ingrediente

  • 300 g de orez;
  • 1 conopida;
  • 400-500 ml de supa de legume;
  • 2 linguri de faina;
  • 4 linguri de unt;
  • 2 linguri de pesmet;
  • 200 g de cascaval;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Orez cu conopida la cuptor

  • orezul se spala si se pune la fiert cu 5 cani de apa;
  • separat, se firbe conopida, in apa clocotita cu sare;
  • faina se rumeneste intr-o lingura de unt topit, se stinge cu supa de legume si se lasa pe foc pana se ingroasa; sosul obtinut se potriveste de sare si piper si se da deoparte;
  • dupa ce a fiert orezul, se amesteca cu jumatate din cantitatea de sos alb si o lingura de pesmet;
  • dupa ce a fiert conopida 10 minute, se scurge, se caleste putin in unt, apoi se amesteca cu pesmetul ramas;
  • se unge o forma cu unt, se tapeaza cu pesmet, apoi se pune un strat de orez, unul de sos alb, bucatele de conopida, jumatate din cantitatea de cascaval ras; se continua tot asa, pana la terminarea cantitatilor, ultimul fiind un strat de orez;
  • se presara cascavalul ramas, se pun cateva cubulete de unt si se da la cuptor pentru 20 de minute.

+ adauga comentariu pentru Orez cu conopida la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania