Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Adevaratele parjoale moldovenesti au un gust autentic daca se aleg cantitati egale de carne, neaparat vitel si porc, trecuta prin masina de tocat de doua ori. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Ostropel cu piept de pui

Reteta adaugata de catre admin in data de 2016-07-31
10.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Ostropel cu piept de pui

Ostropel de piept de pui, cu ceapa, usturoi, bulion si vin alb.

Ingrediente

  • 2 piepti de pui (500 g);
  • 2 cepe mari;
  • 5 catei de usturoi;
  • 3 linguri de bulion;
  • 1 lingurita de faina;
  • 2 lingurite de zeama de lamaie;
  • 1 pahar de vin alb;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Ostropel cu piept de pui

  • carnea se spala, se dezoseaza (daca este cazul), se taie cubulete si se pune la prajit in ulei incins; se amesteca mereu, ca sa nu se lipeasca;
  • dupa aproximativ 10 minute, se pune ceapa taiata marunt si se lasa la prajit pana devine sticloasa;
  • se  adauga sarea, piperul si faina, amestecand repede, pentru a nu se forma cocoloase;
  • bulionul se amesteca cu vinul, apoi, impreuna cu zeama de lamaie, se toarna peste pui; pentru mai mult sos, se adauga apa;
  • se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute, amestecand frecvent;
  • dupa ce carnea e fiarta, se adauga usturoiul facut mujdei si se mai lasa pe foc inca 5 minute.

+ adauga comentariu pentru Ostropel cu piept de pui COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania