Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Oua in malai

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
10.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Oua in malai

De vei incerca sa servesti un pic/ Oua in malai ca la Meledic/ De 2-3 ori inca vei mai gusta/ Si parca tot nu te vei satura.

Ingrediente

  • 1 kg de malai;
  • 600 g de cas afumat;
  • 500 ml de lapte dulce;
  • 900 g de smantana;
  • 200 g de nuca;
  • 200 g de stafide;
  • 3 linguri de miere de albine;
  • 100 g de unt;
  • 10 oua.

Mod de Preparare Oua in malai

  • casul se da printr-o razatoare mica;
  • laptele se pune la fiert si cand da in clocot se adauga mierea de albine, smantana, si 400 g din casul ras; se amesteca permanent ca sa nu se lipeasca si se lasa sa clocoteasca 1 minut;
  • se adauga apoi malaiul, nuca si stafidele, si se face o mamaliga nu prea vartoasa, fara sa se opreasca amestecatul;
  • se bat spuma 4 oua;
  • se unge o tava cu unt,
  • dupa ce s-a racit putin, mamaliga se freaca cu ouale batute si se pune in tava un strat gros de un deget;
  • se fac cu lingura gauri in care se sparge cate un ou, peste care se presara cas ras;
  • se da la cuptor 30 minute, cat sa se inchege ouale;
  • se serveste calda, cu piper deasupra.

Mod de servire

Se serveste cu tuica de prune sau cu vin rosu.

+ adauga comentariu pentru Oua in malai COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania