Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Paine cu costita si ceapa la cuptor

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Paine cu costita si ceapa la cuptor

Paine cu ceapa, costita, branza si smantana la cuptor.

Ingrediente

  • 200 g de costita afumata;
  • 8 felii de franzela;
  • 1 ceapa mare;
  • 100 g telemea de vaca;
  • 3 oua;
  • 250 g de smantana;
  • 20 g de unt;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Paine cu costita si ceapa la cuptor

  • feliile de paine se prajesc, fara sa se arda, pe plita sau in toaster;
  • costita se taie in bucatele mici, care se prajesc intr-o tigaie;
  • cand se rumeneste, se adauga ceapa, curatata, spalata si tocata marunt; se caleste cateva minute, apoi se ia de pe foc;
  • telemeaua se da pe razatoare, iar patrunjelul se toaca marunt;
  • se bat bine ouale cu smantana si se potrivesc de sare si piper;
  • se unge un vas de Jena cu unt, se aaaza feliile de paine, iar peste ele se pun costita, ceapa, branza rasa, dupa care se toarna sosul;
  • se da la cuptor, cu capacul pus, o jumatate de ora la foc slab.

+ adauga comentariu pentru Paine cu costita si ceapa la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania