
Rulouri de sunca si varza acra la cuptor
Rulouri de sunca umplute cu amestec de varza acra, ceapa, boia si maghiran, coapte in cuptor, cu smantana batuta cu ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Papanasi cu branza si mere
Papanasi cu branza dulce si mere.
Ingrediente
- 300 g de branza dulce;
- 50 g de gris;
- 50 g de zahar;
- 1 mar mare;
- 2 oua;
- 2 linguri de faina;
- 2-3 linguri de pesmet;
- 150 ml de ulei;
- 100 g de smantana;
- sare.
Mod de Preparare Papanasi cu branza si mere
- branza se scurge bine si se paseaza printr-o sita;
- ouale se bat cu zaharul pana cand acesta se dizolva, apoi se adauga grisul si un praf de sare;
- marul se decojeste si se rade, apoi se amesteca branza cu ouale, grisul, faina si marul stors, pana se obtine o pasta omogena;
- se ia cate o lingura de compozitie si se trece prin pesmet, modeland, in acelasi timp, papanasii, care se prajesc uniform, pe ambele parti, in ulei incins;
- cand sunt gata, se servesc cu smantana sau cu frisca lichida.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.