
Maiuri de gasca cu cerc de orez impregiur
Sa iei maiuri de gasca, le speli, le sarezi, le pui in tingire; supt maiuri pui noua sau zece felii de ceapa si morcovi roate taiati; impanezi maiurile cu cuisoare, apoi pui jumatate litra smantana, o ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Sectia Dumitru si Alice Rosetti Tescanu - George Enescu a Muzeului National George EnescuBacau
- Muzeul Secuiesc al CiuculuiHarghita
- Pestera CaprelorValcea
- Casa memoriala Corneliu Coposu din BobotaSalaj
Articole recente
Bilete de Avion
Papara de mamaliga cu ochiuri prajite
Reteta adaugata de catre
admin in data de
2011-10-14
1 vot
din ![]() |
Descriere Papara de mamaliga cu ochiuri prajite
Oua ochiuri in cuiburi de mamaliguta cu branza.
Ingrediente
- 400 g de malai;
- 750 ml de lapte;
- 500 ml de apa;
- 200 g de branza de oaie;
- 5 oua;
- 50 g de unt;
- 25 g de sare.
Mod de Preparare Papara de mamaliga cu ochiuri prajite
- se amesteca bine laptele cu apa, se pune la fiert si se face o mamaliguta ceva mai moale;
- cand este gata, se adauga branza de oi si se amesteca bine;
- ouale se prajesc in unt;
- mamaliga se portioneaza cu un polonic, se face un cuib la mijlocul fiecarei portii, unde se pune cate un ochi de ou si untul in care s-a prajit.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.