Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Papara de peste

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-02-24
8.3/10 din 3 voturi


Descriere Papara de peste

Papara ardeleneasca este o reteta specifica partii de nord a regiunii, care solicita la ospetie prin savoarea si deliciul pestilor marunti gatiti in untura.

Ingrediente

  • 2 - 3 linguri de malai;
  • 8 oua;
  • 20 - 30 de pesti mici;
  • untura pentru prajit;
  • sare;
  • 3 - 4 cartofi;
  • 2 linguri cu smantana.

Mod de Preparare Papara de peste

  • cartofii se curata si se taie cubulete, apoi se pun la prajit in untura incinsa;
  • pestii se curata bine, se spala, se taie bucati, se sareaza si la sfarsit se tavalesc prin malai;
  • cand s-au rumenit cartofii, se pun si pestii in untura incinsa si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc bine;
  • se bat ouale cu smantana, iar cand pestii devin crocanti, se toarna in tigaie, se acopera si se lasa sa se umfle papara.

Mod de servire

Se recomanda tuica de fructe.

+ adauga comentariu pentru Papara de peste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania