Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Papricas de porc cu ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-09-28
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Papricas de porc cu ciuperci

O excelenta mancare cu carne de porc si ciuperci, putin condimentata cu boia si servita cu smantana.

Ingrediente

  • 500 g de carne de porc;
  • 400 g de ceapa;
  • 100 g de untura;
  • 25 g de bulion;
  • 25 g de boia de ardei;
  • 500 g de ciuperci;
  • 50 g de faina;
  • 100 g de smantana;
  • 15 g de sare;
  • 1 g de piper.

Mod de Preparare Papricas de porc cu ciuperci

  • carnea de porc se spala, se taie in bucati si se prajeste;
  • ceapa se taie marunt si se prajeste in untura ramasa;
  • dupa rumenire, se stinge cu boia, bulion si apa calda; sosul rezultat se fierbe;
  • ciupercile se curata si se spala bine, apoi se pun in sos;
  • se adauga carnea, sarea si piperul;
  • cand este gata, se serveste cu smantana.

+ adauga comentariu pentru Papricas de porc cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania