Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Papricas de porc cu galuste

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-10
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Papricas de porc cu galuste

Specialitate ardeleneasca, papricasul de porc cu galuste este un pranz deosebit de satios.

Ingrediente

  • 1,2 kg de carne de porc;
  • 5 g de boia dulce;
  • 100 g de bulion pasta;
  • 275 g de untura;
  • 1 kg de ceapa;
  • 350 g de faina;
  • 4 oua;
  • 4 legaturi de verdeata;
  • 50 g de sare;
  • 2 g de piper.

Mod de Preparare Papricas de porc cu galuste

  • carnea se portioneaza si se prajeste in 200 g de untura;
  • se scoate si in untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt;
  • se adauga boiaua, bulionul si apa fierbinte (sau supa), apoi se lasa la fiert timp de 10 minute;
  • se pune apoi carnea prajita si se mai fierbe 30-40 de minute;
  • separat, se prepara galustele: se toarna 300 ml de apa fierbinte peste 75 g de untura si se pune la foc; cand da in clocot se adauga faina si se bate pana se ingroasa, apoi se adauga ouale, amestecand pana la omogenizare; din aceasta compozitie se fac galustele, care se introduc in apa clocotita cu sare;
  • dupa fierbere, se clatesc in apa rece si se introduc in sos, lasandu-le sa dea in clocot inca 10 minute;
  • se serveste cu verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Papricas de porc cu galuste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania