Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pasca moldoveneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-04-19
7.8/10 din 18 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasca moldoveneasca

Rapida si gustoasa, de pus pe masa in zilele de Pasti.

Ingrediente

  • 400 g de zahar tos, foarte vanilat;
  • 100 g de unt;
  • 2 galbenusuri;
  • 400 g de branza de vaci;
  • 100 ml de smantana;
  • 150 g de migdale macinate;
  • coaja de portocala rasa si zaharisita, stafide, dupa gust.

Mod de Preparare Pasca moldoveneasca

  • se freaca untul crema;
  • se freaca branza crema;
  • se adauga, pe rand, la unt, galbenusurile, zaharul, smantana, branza, migdalele, coaja de portocala, stafidele, si se amesteca;
  • se leaga strans rezultatul intr-un servet curat, se asaza pe un fund de lemn, inclinat, cu o greutate plata de 5-6 kg deasupra, ca sa-i scoata apa;
  • se lasa la rece timp de opt-zece ore.

Mod de servire

Se serveste cu piscoturi sau biscuiti deasupra.

+ adauga comentariu pentru Pasca moldoveneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania