7,297 oferte
3,178 obiective

Pasta de sunca banateana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-10-18
9.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pasta de sunca banateana

Pasta de sunca cu unt, smantana, boia, si piper, in aspic.

Ingrediente

  • 350 g de sunca;
  • 40 g de smantana;
  • 50 g de unt;
  • 2 oua;
  • 3 g de boia de ardei;
  • 2 g de piper;
  • 15 g de sare;
  • 300 g de aspic.

Mod de Preparare Pasta de sunca banateana

  • sunca se trece de doua ori prin masina de tocat;
  • se amesteca apoi cu unt, smantana, boia de ardei, sare si piper;
  • se aseaza pe un platou si se decoreaza cu felii de oua rascoapte;
  • aspicul se incalzeste si se toarna deasupra.

+ adauga comentariu pentru Pasta de sunca banateana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania