
Papanasi moldovenesti
Papanasii prajiti, de origine moldoveneasca, sunt replica papanasilor de familie austro-ungara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Pasta de sunca banateana
Pasta de sunca cu unt, smantana, boia, si piper, in aspic.
Ingrediente
- 350 g de sunca;
- 40 g de smantana;
- 50 g de unt;
- 2 oua;
- 3 g de boia de ardei;
- 2 g de piper;
- 15 g de sare;
- 300 g de aspic.
Mod de Preparare Pasta de sunca banateana
- sunca se trece de doua ori prin masina de tocat;
- se amesteca apoi cu unt, smantana, boia de ardei, sare si piper;
- se aseaza pe un platou si se decoreaza cu felii de oua rascoapte;
- aspicul se incalzeste si se toarna deasupra.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.