Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pastai scazute

Reteta adaugata de catre admin in data de 2017-02-27
9.3/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pastai scazute

Mancarea de fasole pastai, cu ardei si rosii, este foarte gustoasa si se poate consuma si in post.

Ingrediente

  • 1,5 kg de pastai de fasole (galbene, late);
  • 1/2 kg de ardei;
  • 1 kg de rosii;
  • 1/2 kg de ceapa;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • 100 ml de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pastai scazute

  • pastaile de fasole se curata, se spala si se rup in bucatele;
  • ardeii si ceapa se taie pestisori, rosiile se decojesc si se taie marunt;
  • ceapa se caleste, apoi se adauga ardeii si se lasa pana se inmoaie;
  • se pun pastaile si se acopera cu un capac, lasand sa fiarba inabusit, la foc mic; se amesteca din cand in cand;
  • dupa ce s-au inmuiat pastaile, se adauga rosiile, se potriveste de sare si piper si se mai lasa cateva minute;
  • inainte de a lua oala de pe foc, se presara patrunjelul tocat.

+ adauga comentariu pentru Pastai scazute COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania