Bors pescaresc
Despre borsul pescaresc se spune ca tot farmecul sau sta in modul de servire-pestele se scoate pe o farfurie ornata pe margine cu legume din ciorba si se mananca primul, apoi zeama de mujdei de usturo ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Pastrav cu sos de vin si ciuperci
Pastrav fiert in vin, cu garnitura de ciuperci gatite cu ceapa, servit cu lamaie si verdeata.
Ingrediente
- 1 pastrav;
- 2 pahare de vin alb;
- 150 g de ciuperci;
- 2 cepe;
- 2 linguri de unt;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 lingura de faina;
- sare.
Mod de Preparare Pastrav cu sos de vin si ciuperci
- pestele se curata, se spala si se se pune la fiert pentru 15 minute in vin alb si o bucatica de unt,
- ceapa si ciupercile se curata, se taie marunt si se calesc in unt; se presara si faina, apoi se stinge cu vinul in care a fiert pastravul si se lasa totul pe foc timp de 20 de minute, pana scade vinul;
- se aseaza pestele pe un platou, impreuna cu garnitura, decorandu-se cu lamaie si presarandu-se deasupra verdeata tocata.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.