7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnie de fasole cu carne afumata

Iahnia de fasole a devenit un preparat emblema al gastronomiei romanesti. Fiarta la foc mic pentru un timp indelungat isi pastreaza valorile nutritive, sursa de fibre si vitaminele, totul pentru un gu ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Perisoare de carne cu sos de legume

Reteta adaugata de catre andrada28 in data de 2012-07-27
5.3/10 din 7 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Perisoare de carne cu sos de legume

Perisoare de carne in sos de morcovi, rosii, telina, patrunjel, ardei si cartofi, presarate cu verdeata.

Ingrediente

  • 2 morcovi;
  • 1 radacina de patrunjel;
  • 1 telina;
  • 1-2 cartofi;
  • 1 ardei gras;
  • 2 rosii;
  • 200 g de carne macra de vita sau de pui;
  • 50 ml de lapte;
  • 1 lingura de orez;
  • 1 felie de paine;
  • 1 galbenus;
  • 1 lingurita plina cu varf de unt;
  • patrunjel frunze si alte verdeturi;
  • sare.

Mod de Preparare Perisoare de carne cu sos de legume

  • legumele se curata, se taia felii subtiri si se fierb in 200-300 ml de apa, intr-un vas cu capac;
  • dupa ce au fiert bine, se scurge zeama, apoi se trec printr-o sita, in piureul obtinut adaugandu-se untul, apa in care au fiert si sare;
  • se mai lasa pe foc inca 15-20 de minute, pana cand sosul capata consistenta unei creme, apoi se da deoparte si se adauga patrunjel tocat;
  • carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu painea inmuiata in lapte; se adauga sare dupa gust si verdeata tocata, orezul spalat si galbenusul;
  • compozitia obtinuta se omogenizeaza si se fac din ea perisoare, care se fierb apoi in apa clocotita, timp de 15-20 de minute;
  • dupa ce sunt gata, se toarna sosul peste si se presara verdeata tocata.

+ adauga comentariu pentru Perisoare de carne cu sos de legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania