Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Piept de curcan umplut cu loboda

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2014-07-31
9.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Piept de curcan umplut cu loboda

Rulouri de piept de curcan cu umplutura de loboda, mustar si cascaval ras, preparate in vin alb, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 piept de curcan;
  • 5 legaturi de loboda;
  • 1 ou;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 50 g de cascaval;
  • 2 linguri de mustar;
  • vin alb;
  • ulei.

Mod de Preparare Piept de curcan umplut cu loboda

  • loboda se fierbe, se toaca si se amesteca cu oul batut, pesmetul si o parte din cascavalul ras;
  • pieptul de curcan se prepara ca pentru snitel, apoi se adauga un strat de mustar, unul de cascaval ras si unul de amestec de loboda;
  • carnea se ruleaza apoi, se leaga fiecare bucata si se da la cuptor, cu putin ulei si vin alb.

+ adauga comentariu pentru Piept de curcan umplut cu loboda COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania