
Mancare de castraveti murati
O tocanita cu carne specific gorjeneasca, usor acrisoara, dar placuta si proaspata, atat iarna, cat si vara. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Piftele se spanac si omleta
Piftele de spanac, omleta, cascaval si verdeata.
Ingrediente
- 300 g de spanac;
- 6 oua;
- 2-3 linguri de pesmet;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- 1 ceapa;
- 2-3 linguri de cascaval;
- ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Piftele se spanac si omleta
- spanacul se spala, se taie si se caleste cu ceapa tocata;
- se bat 4 oua cu un praf de sare si se prajesc omleta in ulei incins;
- dupa ce s-au calit, spanacul si ceapa se scurg de ulei si se toaca, amestecandu-se apoi cu omleta maruntita, verdeata tocata, pesmetul, cele 2 oua ramase crude si cascavalul ras;
- se potriveste amestecul de sare si piper si din el se formeaza piftelute, care se prajesc in ulei incins.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare



Fii primul care comenteaza asta.