Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Pilaf banatean

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-04-04
9.0/10 din 4 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf banatean

Colorat si bogat in gusturi, de-ti vine sa nu-l mai lasi.

Ingrediente

  • 500 g de orez;
  • 1 gogosar;
  • 1 ceapa rosie;
  • 1 telina mica;
  • 1 morcov;
  • 4-5 rosii;
  • 1 dovlecel;
  • 2 cepe albe;
  • 1 vanata mica;
  • 3 ardei grasi, galbeni si rosii;
  • 1 pahar de ulei;
  • 2-3 catei de usturoi;
  • 1 mana de ciuperci;
  • 1 litru de supa de carne;
  • sare si piper;
  • verdeata: marar si patrunjel;
  • 1 lingura de zahar.

Mod de Preparare Pilaf banatean

  • se taie marunt ceapa alba si se pune la rumenit in ulei, intr-o cratita mare;
  • se curata telina si morcovul, se toaca si se pun si ele in prajeala;
  • se curata de cotoare ardeii si gogosarul;
  • se taie felii minuscule usturoiul;
  • ceapa rosie, vanata, gogosarul, ardeii, rosiile, ciupercile si dovlecelul se toaca marunt;
  • se pun toate peste prajeala sa o stinga;
  • se adauga orez, piper, sare, zahar, supa, se amesteca din cand in cand pana incepe sa clocoteasca;
  • se pune in cratita in cuptorul incins, aproximativ jumatate de ora la foc mic;
  • se toaca verdeata si se presara cand e pilaful e gata.

Mod de servire

Se serveste cu vin alb.

+ adauga comentariu pentru Pilaf banatean COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania