Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pilaf cu dovlecei

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-18
8.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf cu dovlecei

Pilaf de orez cu dovlecei.

Ingrediente

  • 2 dovlecei potriviti;
  • 250 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 4-5 linguri de ulei;
  • 1 legatura de marar;
  • sare.

Mod de Preparare Pilaf cu dovlecei

  • ceapa se spala, se taie fideluta si se pune la calit in ulei;
  • dupa ce devine aurie, se adauga 4 cani de apa, iar cand aceasta da in clocot, se pune si orezul spalat si se fierbe la foc mic;
  • dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cubulete si se adauga atunci cand orezul este aproape gata;
  • se potriveste de sare, apoi se ia oala de pe foc si se presara deasupra mararul tocat marunt.

+ adauga comentariu pentru Pilaf cu dovlecei COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania