Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pilaf de gaina

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-10-31
9.0/10 din 3 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pilaf de gaina

Mancare cu carne de pasare, gustoasa si satioasa.

Ingrediente

  • 1 gaina;
  • 1 ceapa;
  • 1 morcov mare;
  • 1 pastarnac;
  • 1 telina mica;
  • 1 cana de orez;
  • 3 linguri de unt;
  • sare, piper boabe.

Mod de Preparare Pilaf de gaina

  • gaina se taie bucati si se pune la fiert, in apa rece, cu sare;
  • dupa ce s-a format spuma, se adauga zarzavatul, intreg, si piperul boabe;
  • cand carnea e aproape fiarta, se caleste orezul in unt, iar cand e rumenit usor se stinge cu 3 cani de zeama la o cana de orez si se lasa sa fiarba, pe foc mic, pana infloreste;
  • apoi se adauga carnea si se da la cuptor, un sfert de ora, sa se rumeneasca.

Mod de servire

Se serveste cu salata de castraveti murati si un vin sec.

+ adauga comentariu pentru Pilaf de gaina COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania