Pastrama de oaie
Mancare valaha, de consumat toamna, cu un pahar de must. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Placinta cu piersici si crema
Placinta cu piersici si crema de smantana.
Ingrediente
- 4 piersici mari;
- 200 g de faina;
- 100 g de unt;
- 200 g de smantana;
- 125 g de zahar;
- 4 oua.
Mod de Preparare Placinta cu piersici si crema
- se freaca untul cu faina si cu 2 linguri de zahar, se adauga 2 galbenusuri si putina apa rece; se obtine un aluat fraged, care se framanta bine, apoi se lasa la rece cateva ore;
- se intinde o foaie groasa de 2 centimetri, care se asterne intr-o tava unsa cu unt si se introduce la cuptor;
- cand aluatul e pe jumatate copt, se scoate, se asaza piersicile taiate jumatati si curatate de coaja, se presara cu zahar si se da iar la cuptor;
- se prepara crema, amestecand, la foc mic, smantana cu doua linguri de zahar si doua galbenusuri;
- cand placinta e gata, se toarna crema fierbinte si se lasa pana se intareste.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.