7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Placinta cu spanac si piept de pui

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
5.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Placinta cu spanac si piept de pui

Placinta cu umplutura de spanac, piept de pui, branza dulce, oua batute si usturoi.

Ingrediente

  • 600 g de spanac;
  • 500 g de piept de pui;
  • 5 oua;
  • 250 g de branza dulce sau urda;
  • 500 g de foi de placinta;
  • 100 g de unt sau margarina;
  • 2-3 catei de usturoi sau 1 legatura de usturoi verde;
  • 1/2 de legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Placinta cu spanac si piept de pui

  • spanacul se spala, se opareste in apa usor sarata, apoi se scurge si se taie marunt;
  • carnea se fierbe, dupa care se taie bucati si se trece prin masina de tocat;
  • spanacul se amesteca cu 4 oua batute, usturoiul pisat, branza si carnea, sarandu-se dupa gust;
  • foile de placinta se ung cu unt topit, apoi jumatate se suprapun intr-o tava unsa si ea cu unt, se adauga peste umplutura, instinsa uniform, iar deasupra restul de foi;
  • foaia de deasupra se unge cu ou batut si se cresteaza din loc in loc, cu un cutit bine ascutit;
  • placinta se coace in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu, pentru 30 de minute, iar cand este gata, se presara cu patrunjel tocat.

+ adauga comentariu pentru Placinta cu spanac si piept de pui COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania