Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,317 oferte
3,176 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere si stafide, la cuptor. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Cinema in aer liber 2014

Cinema in aer liber 2014

Bucuresti
26/05/2014

Noul Cinematograf al Regizorului Roman deschide sezonul de cinema in aer liber, care se va desfasura in zilele din timpul saptamanii, de luni pina joi. Iubitorii celei de-a sap ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-07
9.9/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Ideale pentru ocaziile cand avem musafiri, dar si pentru o gustare rapida, pogacelele cu jumari sunt usor de preparat si au un gust irezistibil.

Ingrediente

  • 400 g de faina;
  • 400 g de jumari macinate;
  • 1 ou;
  • 50 g de margarina;
  • 1 lingura de smantana;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 25 g de drojdie;
  • 100 ml de lapte;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pogacele cu jumari ca la Bocsa

  • drojdia se amesteca cu laptele caldut si cu zaharul, lasandu-se la dospit 15 minute;
  • cand a crescut, se amesteca cu faina, jumarile macinate (trecute prin masina de tocat), smantana, margarina, sare si piper dupa gust, iar aluatul obtinut se framanta bine;
  • se intinde apoi o foaie de 1/2 cm grosime, din care se taie rondele, cu ajutorul unui pahar intors;
  • pogacelele obtinute se ung cu ou batut, se aseaza intr-o tava si se coc la foc potrivit, timp de 20 de minute.

+ adauga comentariu pentru Pogacele cu jumari ca la Bocsa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania