Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,314 oferte
3,176 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Salata de oua cu cascaval

Salata de oua cu cascaval

Salata de oua cu maioneza si cascaval, presarata cu verdeata. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti
Mures Marathon 2014

Mures Marathon 2014

Mestera
25/04/2014

Ajuns la cea de a cincea editie, Mures Marathon este dedicat pasionatilor de rafting, caiac si canoe sau slalom pe ape repezi, fiind singurul concurs de maraton si slalom pe ape repezi din tara. ...

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-11-07
9.9/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pogacele cu jumari ca la Bocsa

Ideale pentru ocaziile cand avem musafiri, dar si pentru o gustare rapida, pogacelele cu jumari sunt usor de preparat si au un gust irezistibil.

Ingrediente

  • 400 g de faina;
  • 400 g de jumari macinate;
  • 1 ou;
  • 50 g de margarina;
  • 1 lingura de smantana;
  • 1 lingurita de zahar;
  • 25 g de drojdie;
  • 100 ml de lapte;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pogacele cu jumari ca la Bocsa

  • drojdia se amesteca cu laptele caldut si cu zaharul, lasandu-se la dospit 15 minute;
  • cand a crescut, se amesteca cu faina, jumarile macinate (trecute prin masina de tocat), smantana, margarina, sare si piper dupa gust, iar aluatul obtinut se framanta bine;
  • se intinde apoi o foaie de 1/2 cm grosime, din care se taie rondele, cu ajutorul unui pahar intors;
  • pogacelele obtinute se ung cu ou batut, se aseaza intr-o tava si se coc la foc potrivit, timp de 20 de minute.

+ adauga comentariu pentru Pogacele cu jumari ca la Bocsa COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania