Gulas oradean
Gulas cu carne de vita, taitei si legume, condimentat cu boia, chimen, cimbru si ardei iute si presarat cu verdeata. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Praz umplut la cuptor
Praz umplut cu amestec de orez, morcovi, ceapa si telina, in bulion.
Ingrediente
- 2-3 bucati de praz;
- 2-3 morcovi;
- 200 g de orez;
- 1 ceapa;
- 1 telina;
- 1/2 l de bulion;
- 1 frunza de telina;
- 50 g de faina;
- 50 g de zahar.
Mod de Preparare Praz umplut la cuptor
- prazul se curata si se taie in tuburi de 10-15 cm;
- morcovii, ceapa si telina se curata si se rad, apoi se amesteca cu orezul;
- tuburile de praz se oparesc si se umplu cu compozitia de legume cu orez, iar capetele se dau prin faina;
- se aseaza bucatile de praz umplute intr-o tava in care se presara zahar; peste se toarna bulionul si se pune frunza de telina, dupa care tava se introduce la cuptor.
Mod de servire
Se serveste cald, cu mamaliguta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.