7,297 oferte
3,178 obiective

Praz umplut la cuptor

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-02
7.5/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Praz umplut la cuptor

Praz umplut cu amestec de orez, morcovi, ceapa si telina, in bulion.

Ingrediente

  • 2-3 bucati de praz;
  • 2-3 morcovi;
  • 200 g de orez;
  • 1 ceapa;
  • 1 telina;
  • 1/2 l de bulion;
  • 1 frunza de telina;
  • 50 g de faina;
  • 50 g de zahar.

Mod de Preparare Praz umplut la cuptor

  • prazul se curata si se taie in tuburi de 10-15 cm;
  • morcovii, ceapa si telina se curata si se rad, apoi se amesteca cu orezul;
  • tuburile de praz se oparesc si se umplu cu compozitia de legume cu orez, iar capetele se dau prin faina;
  • se aseaza bucatile de praz umplute intr-o tava in care se presara zahar; peste se toarna bulionul si se pune frunza de telina, dupa care tava se introduce la cuptor.

Mod de servire

Se serveste cald, cu mamaliguta.

+ adauga comentariu pentru Praz umplut la cuptor COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania