Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Adevaratele parjoale moldovenesti au un gust autentic daca se aleg cantitati egale de carne, neaparat vitel si porc, trecuta prin masina de tocat de doua ori. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Pui umplut cu mazare si ciuperci

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2016-06-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pui umplut cu mazare si ciuperci

Pui umplut cu piure de mazare si ciuperci, la cuptor.

Ingrediente

  • 1 pui de 1 kg;
  • 400 g de mazare boabe;
  • 400 g de ciuperci;
  • 100 ml de vin alb sec;
  • 50 ml de ulei;
  • 50 g de unt;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 legatura de patrunjel;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pui umplut cu mazare si ciuperci

  • puiul se curata, se spala, i se scot maruntaiele si se freaca bine cu sare, atat in afara, cat si in interior;
  • mazarea se alege si se spala, apoi se caleste intr-o cratita cu unt incins, amestecand mereu, sa nu se arda;
  • dupa cateva minute, se adauga ciupercile, curatate, spalate si tocate marunt;
  • se lasa sa fiarba inabusit in continuare, in zeama pe care o lasa ciupercile, pana ce aceasta scade aproape de tot, apoi se ia de pe foc, se sareaza, se pipereaza si se freaca bine cu lingura, pana se obtine un fel de piure, cu care se umple puiul;
  • acesta se pune intr-o tava cu ulei si se da la cuptor, la foc moderat, cam o jumatate de ora; din cand in cand, se stropeste puiul cu sosul format, iar dupa un sfert de ora se toarna peste el si vinul.

+ adauga comentariu pentru Pui umplut cu mazare si ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania