Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Reteta adaugata de catre monica in data de 2016-08-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

Pulpe de pui invelite in piure de cartofi cu marar si cimbru.

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui;
  • 6-7 cartofi;
  • 1 ou;
  • 1 legatura de marar;
  • 1 lingurita de cimbru;
  • faina;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Pulpe de pui invelite in piure de cartofi

  • se spala pulpele, se indeparteaza pielea si se pun la fiert in apa cu sare;
  • se curata 4 cartofi si se fierb in apa cu sare, iar cand sunt gata, se paseaza;
  • se rad peste ei cartofii cruzi ramasi si curatati, apoi se adauga oul batut, mararul tocat, sare, piper si cimbru, omogenizandu-se compozitia;
  • faina se amesteca cu sare, piper si cimbru;
  • carnea fiarta se da intai prin acest amestec, apoi se imbraca fiecare bucata in compozitia de cartofi si se prajeste in ulei incins.

Mod de servire

Se servesc cu salata de sezon.

+ adauga comentariu pentru Pulpe de pui invelite in piure de cartofi COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania