Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Rosii umplute cu piure de broccoli

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-05-29
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rosii umplute cu piure de broccoli

Rosii umplute cu piure de broccoli, imbogatit cu usturoi, telemea si nucsoara.

Ingrediente

  • 1 capatana de broccoli (400-500 g);
  • 200 g de telemea de vaca;
  • 8 rosii mari;
  • 1-2 catei de usturoi;
  • 2 ardei grasi (de culori diferite);
  • 1 ou;
  • 2-3 masline;
  • 2-3 frunze de salata verde;
  • cateva fire de patrunjel;
  • nucsoara;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rosii umplute cu piure de broccoli

  • capatana de broccoli se fierbe in apa cu sare timp de 15 minute, apoi se paseaza piure;
  • usturoiul se curata si se piseaza, iar branza se da prin razatoare, apoi ambele se amesteca cu piureul de broccoli, adaugandu-se sare, piper si nucsoara dupa gust;
  • rosiile se spala, se sterg si se scobesc de miez, dupa care se aseaza pe un suport, cu gura in jos, ca sa se scurga bine;
  • se umplu cu piureul de broccoli si se orneaza cu salata verde, ardei, masline, albus de ou fiert si patrunjel;
  • se tin la frigider timp de 30 de minute inainte de a fi servite.

+ adauga comentariu pentru Rosii umplute cu piure de broccoli COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania