Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca, un preparat traditional pentru zona Moldovei, va avea un gust de neuitat daca se va folosi un ceaun de tuci si va fi servit cu branza de oi framantata sau cas. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Rulada cu ciuperci si marar

Reteta adaugata de catre monica in data de 2014-02-27
8.0/10 din 2 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Rulada cu ciuperci si marar

Rulada cu umplutura de ciupeci, marar si cascaval.

Ingrediente

  • 250 g de ciuperci din conserva;
  • 200 g de unt;
  • 300 ml de lapte;
  • 200 g de faina;
  • 4 oua;
  • 200 g de cascaval;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 2 legaturi de marar;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Rulada cu ciuperci si marar

  • laptele se fierbe impreuna cu 150 g de unt si un praf de sare;
  • se adauga faina si se amesteca repede, pana se obtine o sfera de aluat;
  • se ia vasul de pe foc si se incorporeaza treptat ouale, folosind mixerul; aluatul moale obtinut se toarna intr-o tava tapetata in prealabil cu hartie de copt;
  • aluatul se coace la foc mediu, timp de 15-20 de minute, pana se rumeneste putin pe margini, apoi se rastoarna pe o alta hartie de copt si se ruleaza impreuna cu aceasta;
  • ceapa se curata, se toaca si se caleste in untul ramas, apoi se adauga ciupercile si se lasa pe foc pentru cateva minute; la sfarsit, se sareaza si condimenteaza umplutura, amestecand-o cu marar tocat fin;
  • se deruleaza foaia, intinzand umplutura cu ciuperci si marar, iar deasupra se rade cascavalul;
  • se ruleaza apoi strans, cu ajutorul hartiei de copt, se strange bine la capete si se pastreaza rulada la rece, pentru cel putin 30 de minute, apoi se taie in felii de 1,5-2 cm.

+ adauga comentariu pentru Rulada cu ciuperci si marar COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania