Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Salata aradeana

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-04-18
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Salata aradeana

Salata cu oua, sunca si cascaval, imbracata in maioneza.

Ingrediente

  • 250 g de cascaval;
  • 8 oua;
  • 500 g de sunca;
  • maioneza din 2 oua.

Mod de Preparare Salata aradeana

  • ouale se fierb cat mai tari, chiar rascoapte, si dupa ce s-au racit foarte bine se decojesc si se dau prin razatoarea cu ochiuri mari;
  • la fel se procedeaza cu sunca si cu cascavalul;
  • pe o farfurie intinsa se aseaza apoi straturi de sunca, cascaval, oua, apoi iarasi sunca si tot asa, pana se termina ingredientele; ultimul strat trebuie sa fie de sunca;
  • se imbraca totul in maioneza si se decoreaza cu patrunjel sau dupa imaginatie.

Mod de servire

Se serveste rece (trebuie sa stea la frigider cel putin doua ore inainte de a fi servita).

+ adauga comentariu pentru Salata aradeana COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania