Zalatina de toporasi
Sa iei 60 dramuri toporasi, numai frunzele de la floare, si le oparesti c-o litra de apa clocotita si o lasi pana se limpezeste; apoi torni apa aceea peste 40 dramuri zahar, pui si zama de la doua ala ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Salata ca la Covasna
Usor de preparat, salata cu sunca presata ca la Covasna face deliciul musafirilor.
Ingrediente
- 1 kg de cartofi;
- 500 g de rosii;
- 300 g de sunca presata;
- 300 g de castraveti verzi;
- 500 g de smantana;
- 200 g de cascaval;
- 3 g de piper;
- 20 g de sare.
Mod de Preparare Salata ca la Covasna
- cartofii se spala si se pun la fiert in coaja; dupa ce au fiert, se curata si se taie felii;
- rosiile se spala, se taie in doua si apoi felii;
- castravetii se curata si se taie in felii subtiri rotunde;
- sunca se taie julien;
- se amesteca toate acestea intr-un castron, impreuna cu smantana, sarea si piperul;
- se serveste cu cascaval ras presarat deasupra.
Mod de servire
Se serveste cu vermut sau bitter, dupa preferinta.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.