Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Sarlota de macaroane cu vinete

Reteta adaugata de catre visanraluca in data de 2014-01-29
9.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarlota de macaroane cu vinete

Sarlota de macaroane cu oua si parmezan imbracate in vinete prajite, servita cu sos de rosii.

Ingrediente

  • 300 g de macaroane;
  • 500 g de vinete;
  • 200 ml de sos de rosii;
  • 2 oua;
  • 50 g de parmezan ras;
  • verdeata;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sarlota de macaroane cu vinete

  • vinetele se curata de coaja, se taie felii subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o strecuratoare sa-si lase apa;
  • dupa jumatate de ora, se clatesc, se zvanta si se rumenesc putin in ulei, pana devin aurii;
  • macaroanele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se amesteca bine cu 1 lingura de ulei, ouale batute cu sare si piper, parmezanul ras;
  • cu feliile de vinete se captuseste un vas uns cu ulei, iar inauntru se toarna macaroanele, indesand bine amestecul;
  • deasupra macaroanelor se aseaza restul de felii de vinete, iar peste ele se pune o hartie pergament, decupata dupa forma vasului, dandu-se la cuptor pentru 30 de minute;
  • cand sarlota e gata, se rastoarna pe un platou si se serveste cu sos de rosii alaturi.

+ adauga comentariu pentru Sarlota de macaroane cu vinete COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania