Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Sarmale de Maramures

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-07-10
8.8/10 din 8 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmale de Maramures

Sarmale in foi de varza murata, cu ciolan de porc afumat.

Ingrediente

  • 1/2 kg de carne tocata, amestec de vita si porc;
  • 1 cana de orez;
  • 2 ardei grasi;
  • 1-2 rosii mari;
  • 1 ceapa mare;
  • 200 ml de ulei;
  • 1/2 l de bulion;
  • cimbru si marar;
  • varza murata;
  • 250-300 g de ciolan de porc afumat.

Mod de Preparare Sarmale de Maramures

  • ardeii, rosiile si ceapa se trec prin masina de tocat, apoi se amesteca cu carnea, orezul, ulei si bulion, sare si piper dupa gust;
  • amestecul se impacheteaza in foi de varza;
  • intr-un vas, se aseaza un strat de varza tocata, bucatele de ciolan afumat, un fir de cimbru si un fir de marar, iar deasupra - sarmalele; se toarna apa fierbinte cat sa le acopere si se dau la cuptor.

+ adauga comentariu pentru Sarmale de Maramures COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania