Ardei umpluti cu ciuperci
Ciupercute in ardei, mananci mult si tot mai vrei. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmale de porc cu afumatura
Sarmale de porc in foi de varza murata, cu slanina, soric si os afumat.
Ingrediente
- 1,2 kg de carne de porc;
- 1 os afumat;
- 200 g de slanina;
- 200 g de sorici;
- 1 varza murata mare;
- 200 g de orez;
- 4 cepe;
- 4 linguri de bulion;
- 100 ml de ulei;
- sare si piper.
Mod de Preparare Sarmale de porc cu afumatura
- varza se pune la desarat in apa rece, timp de aproximativ o ora;
- ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga orezul spalat si se lasa pe foc doar cat sa se inmoaie putin;
- carnea se taie cat mai marunt, dupa care se amestesca cu ceapa si orezul calite, 2 linguri de bulion, sare si piper;
- se desfac foile de varza si se infasoara sarmalele, iar varza ramasa se taie fideluta;
- se pun intr-un vas o parte din varza tocata, o parte din slanina taiata fideluta si osul afumat;
- se aseaza apoi sarmalele, printre care se pun bucati de sorici si slanina, apoi se acopera cu varza tocata ramasa;
- se toarna bulionul ramas si apa cat sa acopere sarmalele, dupa care se da vasul la cuptor pentru doua ore, la foc mic.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.