7,309 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Scoarta de migdale hacuite

Scoarta de migdale hacuite

Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai i ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Sarmale de porc cu afumatura

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2013-12-26
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmale de porc cu afumatura

Sarmale de porc in foi de varza murata, cu slanina, soric si os afumat.

Ingrediente

  • 1,2 kg de carne de porc;
  • 1 os afumat;
  • 200 g de slanina;
  • 200 g de sorici;
  • 1 varza murata mare;
  • 200 g de orez;
  • 4 cepe;
  • 4 linguri de bulion;
  • 100 ml de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sarmale de porc cu afumatura

  • varza se pune la desarat in apa rece, timp de aproximativ o ora;
  • ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga orezul spalat si se lasa pe foc doar cat sa se inmoaie putin;
  • carnea se taie cat mai marunt, dupa care se amestesca cu ceapa si orezul calite, 2 linguri de bulion, sare si piper;
  • se desfac foile de varza si se infasoara sarmalele, iar varza ramasa se taie fideluta;
  • se pun intr-un vas o parte din varza tocata, o parte din slanina taiata fideluta si osul afumat;
  • se aseaza apoi sarmalele, printre care se pun bucati de sorici si slanina, apoi se acopera cu varza tocata ramasa;
  • se toarna bulionul ramas si apa cat sa acopere sarmalele, dupa care se da vasul la cuptor pentru doua ore, la foc mic.

+ adauga comentariu pentru Sarmale de porc cu afumatura COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania