Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Sarmale de porc cu afumatura

Reteta adaugata de catre evelyne in data de 2013-12-26
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Sarmale de porc cu afumatura

Sarmale de porc in foi de varza murata, cu slanina, soric si os afumat.

Ingrediente

  • 1,2 kg de carne de porc;
  • 1 os afumat;
  • 200 g de slanina;
  • 200 g de sorici;
  • 1 varza murata mare;
  • 200 g de orez;
  • 4 cepe;
  • 4 linguri de bulion;
  • 100 ml de ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Sarmale de porc cu afumatura

  • varza se pune la desarat in apa rece, timp de aproximativ o ora;
  • ceapa se taie marunt si se caleste in ulei, apoi se adauga orezul spalat si se lasa pe foc doar cat sa se inmoaie putin;
  • carnea se taie cat mai marunt, dupa care se amestesca cu ceapa si orezul calite, 2 linguri de bulion, sare si piper;
  • se desfac foile de varza si se infasoara sarmalele, iar varza ramasa se taie fideluta;
  • se pun intr-un vas o parte din varza tocata, o parte din slanina taiata fideluta si osul afumat;
  • se aseaza apoi sarmalele, printre care se pun bucati de sorici si slanina, apoi se acopera cu varza tocata ramasa;
  • se toarna bulionul ramas si apa cat sa acopere sarmalele, dupa care se da vasul la cuptor pentru doua ore, la foc mic.

+ adauga comentariu pentru Sarmale de porc cu afumatura COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania