Vinete evantai
Vinete evantai cu rosii, ardei, ceapa, sunca si cascaval, la cuptor. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Sarmalute din pasare
Ceva mai usoare decat sarmalele obisnuite, insa nu mai putin gustoase.
Ingrediente
- 1 kg de carne de pasare;
- 2,5 kg de varza acra;
- 105 g de ceapa;
- 75 g de bulion pasta;
- 50 g de orez;
- 500 g de rosii;
- 1 gram de boia;
- 1 legatura de cimbru;
- 15 g de sare;
- 1 g de piper.
Mod de Preparare Sarmalute din pasare
- carnea se dezoseaza, iar ceapa se toaca si se caleste; apoi se trec impreuna prin masina de tocat;
- orezul se opareste, apoi se amesteca cu carnea, sarea si piperul;
- cu compozitia rezultata se umplu foile de varza si se fac sarmalele;
- se pune intr-o oala un strat de varza tocata, peste care se aseaza sarmalele cu rosii deasupra; se toarna peste bulion subtiat cu apa si se presara cimbru; se fierb cca. 1 ora si jumatate.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.