
Jambon de porc cu iahnie de fasole
Binecunoscuta iahnie de fasole cu jambon de porc, mancare apreciata in toate regiunile tarii. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Rezervatia Naturala Poiana cu narcise de pe Masivul SacaBistrita-Nasaud
- Biserica Sfantul Mare Mucenic Mina din BucurestiBucuresti
- Muzeul Judetean de Stiintele Naturii PloiestiPrahova
- Cheile JietuluiHunedoara
Articole recente
Bilete de Avion
Descriere Scoarta de migdale hacuite
Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai in cuptoriu
si apoi le pui in calup.
*dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* litra - unitate de masura pentru greutati, egala cu 100 dramuri;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.
Ingrediente
Mod de Preparare Scoarta de migdale hacuite
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.