Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Scoarta de migdale hacuite

Reteta adaugata de catre skytrip in data de 2011-04-13
10.0/10 din 2 voturi


 

Descriere Scoarta de migdale hacuite

Iei 150 dramuri zahar, pui 7 sau 8 albusuri, le bati tare bine; hacuiesti o litra migdale si le pui inuntru si zama de la jumatate alamaie; si mestecandu-le, le intinzi pe tava unsa cu ceara; le dai in cuptoriu si apoi le pui in calup.

*dram - unitate de masura pentru greutati, egala (in Moldova) cu aproximativ 3 grame; bucatica, farama;
* litra - unitate de masura pentru greutati, egala cu 100 dramuri;
* calup - tipar; forma in care de regula se coc placintele.

Ingrediente

Mod de Preparare Scoarta de migdale hacuite


+ adauga comentariu pentru Scoarta de migdale hacuite COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania