Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Scoici de aluat cu legume

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-29
7.9/10 din 9 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Scoici de aluat cu legume

Coltunasi cu morcovi, telina si catofi, prajiti.

Ingrediente

  • 350 g de faina;
  • 1 pachet de unt;
  • 200 g de morcovi;
  • 100 g de telina;
  • 2 cartofi;
  • 1 lingura de otet;
  • ulei;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Scoici de aluat cu legume

  • cu 12 ore inainte de a pregati scoicile, se framanta faina cu untul, 6 linguri de apa, otetul si sarea, iar aluatul obtinut se pune la rece;
  • legumele se fierb, se taie cubulete marunte si se condimenteaza cu sare si piper;
  • se intinde aluatul, se taie cu forma de coltunasi si se umple cu compozitia de legume;
  • scoicile obtinute se prajesc in ulei pana ce devin aurii.

+ adauga comentariu pentru Scoici de aluat cu legume COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania