Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Snitel de pui cu ciuperci

Reteta adaugata de catre noana in data de 2011-06-07
10.0/10 din 2 voturi


Descriere Snitel de pui cu ciuperci

Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit.

Ingrediente

  • 1 piept de pui mare;
  • 500 g ciuperci;
  • 100 g de faina alba;
  • 100 ml ulei;
  • 300 g smantana;
  • 1 pahar cu vin.

Mod de Preparare Snitel de pui cu ciuperci

  • ciupercile se taie in bucati potrivite;
  • pieptul de pui se taie in doua, se trece prin faina, apoi se trage in tava;
  • se adauga ciupercile in tigaia incinsa, si se stinge totul cu vin;
  • la sfarsit, se adauga smantana peste carne si ciuperci.

Mod de servire

Se serveste cu un piure sau o salata de cartofi dulci.

+ adauga comentariu pentru Snitel de pui cu ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania