
Rulouri de sunca si varza acra la cuptor
Rulouri de sunca umplute cu amestec de varza acra, ceapa, boia si maghiran, coapte in cuptor, cu smantana batuta cu ou. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
- Cetatea Poenari Arges
- Cheile NereiCaras-Severin
- Lacul SurducTimis
- Palatul Stirbei de la BufteaIlfov
- Statuia lui Constantin Dobrogeanu GhereaPrahova
- Complexul Muzeistic Ciprian PorumbescuSuceava
- Manastirea Delta NeajlovuluiGiurgiu
- Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie N. Ghika din ComanestiBacau
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Sorici fript pe gratar
Sorici de porc facuti la gratar, cu mujdei de usturoi.
Ingrediente
- 1 kg de sorici proaspat de porc;
- 1 capatana de usturoi;
- sare.
Mod de Preparare Sorici fript pe gratar
- soriciul se spala, se razuie bine grasimea, eventual se parleste, ca sa nu mai ramana nicio urma de par, apoi se spala din nou si se fierbe in apa rece cu putina sare;
- cand s-a inmuiat suficient, se scoate, se scurge, se lasa din nou la uscat, apoi se taie in fasii;
- se incinge bine gratarul si se pun bucatile de sorici la fript, intorcan-du-le pe ambele fete;
- intre timp, se curata usturoiul, se piseaza si se prepara un mujdei, adaugand apa rece si sare, dupa gust (cine doreste, poate picura si cativa stropi de otet).
Mod de servire
Se servesc cu mamaliga.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.