Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Stufat din carne de pasare

Reteta adaugata de catre admin in data de 2014-03-27
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Stufat din carne de pasare

Stufat din carne de pasare, cu ceapa verde si usturoi, in sos de rosii.

Ingrediente

  • 500 g de carne de pasare;
  • 1 ceapa uscata;
  • 250 ml de suc de rosii;
  • 25 g de faina;
  • 20 de fire de ceapa si usturoi verde;
  • 2-3 linguri de ulei;
  • sare.

Mod de Preparare Stufat din carne de pasare

  • carnea se spala, se portioneaza si se inabuse in putin ulei incins, impreuna cu ceapa uscata, taiata marunt; se stinge cu apa fierbinte cat sa acopere ingredientele si se continua fierberea;
  • se curata si se spala si firele de ceapa si usturoi verde, apoi se leaga in cerculete sau in opturi, care se adauga in oala cand carnea este aproape fiarta si se continua fierberea pentru 5-10 minute;
  • faina se dizolva in sucul de rosii, care se toarna in cratita, se adauga sare dupa gust si se introduce vasul in cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru 10 minute.

+ adauga comentariu pentru Stufat din carne de pasare COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania