7,297 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Dulceata de mure

Dulceata de mure

Cu un praf de scortisoara, cuisoare si putin suc de lamaie, dulceata de mure are un gust excelent, putand fi servita ca atare sau folosita drept ingredient in prepararea unor deserturi diverse. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Supa cu porumb si cascaval

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-04
6.7/10 din 11 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa cu porumb si cascaval

Supa cu porumb, cartofi si cascaval, servita cu patrunjel si ceapa verde.

Ingrediente

  • 400 g de porumb congelat;
  • 200 g de cascaval;
  • 2 cepe;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 cartofi;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • 100 g de unt;
  • 100 g de smantana;
  • 2 lingurite de chimen;
  • 1 l de supa de legume;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Supa cu porumb si cascaval

  • ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste, iar cartofii se taie in sferturi;
  • se topeste untul intr-o oala de 2,5 l si se pun la calit ceapa uscata, bulbii cepelor verzi si usturoiul;
  • cand devin lucioase, se presara chimenul si se stinge cu supa de legume fierbinte;
  • se adauga in oala porumbul congelat si cartofii; dupa 15 minute, se paseaza cartofii si jumatate din cantitatea de porumb fiert;
  • cascavalul se rade si se amesteca, in proportie de 3/4, cu piureul de porumb si cartofi si cu smantana, mixtura obtinuta adaugandu-se in supa pentru cateva clocote, timp in care se amesteca;
  • la sfarsit, se sareaza si se condimenteaza dupa gust;
  • patrunjelul, cozile de ceapa verde si restul de cascaval ras se aduc la masa odata cu supa, lasand la alegerea fiecaruia cantitatea pe care sa o presare.

+ adauga comentariu pentru Supa cu porumb si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania