Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,311 oferte
3,178 obiective

Supa cu porumb si cascaval

Reteta adaugata de catre admin in data de 2012-05-04
6.7/10 din 11 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Supa cu porumb si cascaval

Supa cu porumb, cartofi si cascaval, servita cu patrunjel si ceapa verde.

Ingrediente

  • 400 g de porumb congelat;
  • 200 g de cascaval;
  • 2 cepe;
  • 1 legatura de ceapa verde;
  • 1 catel de usturoi;
  • 2 cartofi;
  • 2 legaturi de patrunjel;
  • 100 g de unt;
  • 100 g de smantana;
  • 2 lingurite de chimen;
  • 1 l de supa de legume;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Supa cu porumb si cascaval

  • ceapa se taie marunt, usturoiul se zdrobeste, iar cartofii se taie in sferturi;
  • se topeste untul intr-o oala de 2,5 l si se pun la calit ceapa uscata, bulbii cepelor verzi si usturoiul;
  • cand devin lucioase, se presara chimenul si se stinge cu supa de legume fierbinte;
  • se adauga in oala porumbul congelat si cartofii; dupa 15 minute, se paseaza cartofii si jumatate din cantitatea de porumb fiert;
  • cascavalul se rade si se amesteca, in proportie de 3/4, cu piureul de porumb si cartofi si cu smantana, mixtura obtinuta adaugandu-se in supa pentru cateva clocote, timp in care se amesteca;
  • la sfarsit, se sareaza si se condimenteaza dupa gust;
  • patrunjelul, cozile de ceapa verde si restul de cascaval ras se aduc la masa odata cu supa, lasand la alegerea fiecaruia cantitatea pe care sa o presare.

+ adauga comentariu pentru Supa cu porumb si cascaval COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania