![](/static/images/reteta-sapt.png)
Miel la tava
Aceasta specialitate se recomanda a fi prezenta in toate meniurile de Pasti de pe ale noastre meleaguri, nu doar in Muntenia. ...
Forum: Topicuri Noi
- In ce locuri din tara va propuneti sa mergeti in 2017? 30-01-2017
- Vacanta mea de iarna 30-01-2017
- Partiile din Romania 30-01-2017
- Bucovina, colt de rai 30-01-2017
![Calculeaza Ruta](http://www.skytrip.ro/_include/gui/title-calculeaza-ruta-right.png)
Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!
Top Obiective
Articole recente
Bilete de Avion
![]() |
Descriere Supa de dovlecei ca la Bihor
Supa de dovlecei cu orez, dreasa cu smantana si presarata cu marar verde.
Ingrediente
- 5 dovlecei;
- 4 linguri de orez;
- 1 ceapa;
- 1 morcov;
- 2 linguri de ulei;
- 200 ml de smantana;
- 2 legaturi de marar verde;
- sare si piper.
Mod de Preparare Supa de dovlecei ca la Bihor
- dovleceii se curata de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala cu 4 l de apa si putina sare;
- se adauga orezul bine spalat;
- ceapa si morcovul se curata, se taie marunt, se calesc in ulei, apoi se adauga putina zeama din cea in care au fiert dovleceii si se lasa sa fiarba 2-3 minute, dupa care amestecul se toarna in oala cu supa;
- la final se adauga smantana si mararul tocat marunt; se condimenteaza cu sare si piper, daca este necesar.
Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.
Autentificare
Fii primul care comenteaza asta.