Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Reteta adaugata de catre grigoreana in data de 2016-05-30
10.0/10 din 1 vot


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocana banateana cu carne de porc si galuste

Tocana din carne de porc cu rosii si galuste.

Ingrediente

  • 750 g de carne de porc;
  • 2 cepe;
  • 200 g de rosii in bulion;
  • 175 ml de ulei;
  • 200 g de faina;
  • 2 oua;
  • 1 lingurita de boia dulce;
  • 1 legatura de verdeata;
  • sare si piper.

Mod de Preparare Tocana banateana cu carne de porc si galuste

  • carnea se taie in bucati mici, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei;
  • in uleiul ramas, se caleste ceapa, se stinge cu rosiile in bulion, care au fost trecute printr-o sita, se adauga boia, sare si apa si se lasa sa fiarba;
  • se pun bucatile de carne in sos si se fierbe in continuare la foc domol;
  • din faina, oua, sare si putina apa se prepara o coca din care se rup bucatele care se rotunjesc intre palme si se fierb impreuna cu tocana cel putin 30 de minute.

+ adauga comentariu pentru Tocana banateana cu carne de porc si galuste COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania