Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tipuri

Retete de altadata

Snitel de pui cu ciuperci

Snitel de pui cu ciuperci

Snitelul, unul dintre preparatele remarcabile ale bucatariei austriece, reprezinta intotdeauna un rasfat regesc pentru zona Banatului, o reteta populara, savuroasa si usor de pregatit. ...

Calculeaza Ruta

Afla distanta pe care urmeaza sa o parcurgi, dar si ce poti vedea pe drum!

   Calculeaza   

Horoscopul zilei

Horoscopul zilei zodia Berbec Horoscopul zilei zodia Taur Horoscopul zilei zodia Gemeni
Horoscopul zilei zodia Rac Horoscopul zilei zodia Leu Horoscopul zilei zodia Fecioara
Horoscopul zilei zodia Balanta Horoscopul zilei zodia Scorpion Horoscopul zilei zodia Sagetator
Horoscopul zilei zodia Capricorn Horoscopul zilei zodia Varsator Horoscopul zilei zodia Pesti

Bilete de Avion





Pasageri (max. 9):
Adulti (>18 ani)
Tineri (12-18 ani)
Copii (2-12 ani)
Infanti (<2 ani)

Tocana olteneasca

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-22
9.0/10 din 7 voturi


Descriere Tocana olteneasca

Cu multe verdeturi, consistenta, delicioasa, tocanita olteneasca, alaturi de o mamaliguta calda te face sa te gandesti la ea cu pofta.

Ingrediente

  • 500 g carne slaba de manzat (pasare, purcel);
  • 200 g de carnaciori;
  • 5 tulpini de praz;
  • 2 ardei grasi;
  • 3 rosii mari, rascoapte;
  • 6 cartofi mari;
  • 1 legatura marar;
  • 1 ardei iute;
  • 1 pahar de vin alb;
  • 1 pahar de untdelemn;
  • 1 legatura patrunjel;
  • sare, dupa gust;

Mod de Preparare Tocana olteneasca

  • se taie bucati carnea, carnaciorii si prazul si se pun la prajit in ulei incins, pana se rumenesc usor;
  • se curata rosiile, ardeii si ardeiul iute si se toaca marunt;
  • se curata cartofii, se taie bucati;
  • se stinge prajeala cu rosii si se lasa 10 minute sa clocoteasca;
  • se adauga 1 ceasca cu apa la tocana si se acopera sa fiarba incet aproximativ 15 minute; se adauga cartofii, ardeii, ardeiul iute si vinul, se potriveste amestecul de sare, dupa care iar se lasa tocana sa clocoteasca, acoperita, pe marginea plitei sau în cuptor, cam 30 minute;
  • la final, dupa ce se ia de pe foc, se presara deasupra marar si patrunjel.

Mod de servire

Se serveste cu vin rece.

+ adauga comentariu pentru Tocana olteneasca COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania