Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

7,313 oferte
3,178 obiective

Tocanita de ciuperci

Reteta adaugata de catre admin in data de 2011-03-15
9.8/10 din 9 voturi


Bucatar retete SkyTrip

Descriere Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci, traditionala mancare romaneasca, e de consumat fie simpla, fie ca si garnitura fiind de-a dreptul delicioasa.

Ingrediente

  • 150 g de unt;
  • 1 ceasca de smantana;
  • 1 lingura de faina;
  • 3 cepe;
  • 1 kg de ciuperci de padure proaspete sau uscate;
  • verdeata: marar, patrunjel.

Mod de Preparare Tocanita de ciuperci

  • se toaca ciupercile;
  • se taie marunt ceapa si verdeata;
  • se amesteca ceapa cu ciupercile si se pun la calit in unt;
  • cand ciupercile si-au lasat apa, se adauga verdeata, se toarna un pahar cu apa, sare dupa gust si se lasa sa scada;
  • faina se desface in smantana si se pune peste tocanita la sfarsit, sa dea in clocot de cateva ori.

Mod de servire

Se serveste cu mujdei facut cu alune de padure.

+ adauga comentariu pentru Tocanita de ciuperci COMENTARII (0):

Fii primul care comenteaza asta.


Nume utilizator:
Email utilizator:
Titlu comentariu:
Mesaj:

0 caractere :: Numar maxim de caractere 6000
Introduceti codul de securitate din imagine

Adauga comentariu

* Comentariile care contin limbaj vulgar nu vor fi publicate.


Trebuie sa fiti membru ca sa puteti adauga propuneri de retete.

Cazare Romania